Tijdschrift bon

Tijdschrift bon cadeau

Een magazine bon klinkt wellicht niet heel erg origineel, maar eigenlijk is het dat wel. Het aanbod is zo ontzettend divers, dat er altijd wel een tijdschrift is waarmee je iemand blij maakt. Diegene kan dan zelf een abonnementje uitkiezen. Dat kan dus ook prima een magazine zijn wat hij of zij normaal gesproken niet zo snel zou lezen.

Tijdschrift abonnement cadeau doen?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een tijdschriftabonnement cadeau te doen, waarbij je al hebt gekozen voor een bepaald tijdschrift. Ben je fan van Happinez magazine en wil je dit geluk delen met iemand? Maak hem of haar dan (ook) abonnee van Happinez magazine! Ken je iemand die fervent hardloper is? Geef hem of haar dan een cadeau abonnement op Runner's World! Er zijn verschillende tijdschriften waaruit je kunt kiezen. Mocht er toch niets bij zitten, dan kun je altijd nog uitwijken naar de magazine bon. Deze is namelijk áltijd goed.

Wil je iemand een tijdschrift abonnement cadeau doen, of wil je iemand verrassen met een tijdschriften bon? Klik op de onderstaande foto's om het assortiment te bekijken.

Terug naar overzicht
Contact