Wellness cadeau

Wellness cadeau

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Ga dan voor een wellness cadeaubon. Hiermee kunnen jij en je moeder, nicht, beste vriendin, of collega de hele dag genieten van een heerlijk wellness resort waar jullie ultiem kunnen ontspannen.

Geef een dagje wellness kado om iemand ultiem te verrassen

Vind jij het lastig om steeds maar op originele ideeën te komen voor een kado voor een vriendin, collega of familielid? Dan is een een wellness cadeaubon het perfecte cadeau. Het is een erg origineel idee, en de persoon heeft er ook echt profijt van. Je laat zien dat je echt om die persoon geeft, en goed hebt nagedacht over het cadeau. Zeg nou eerlijk, wie wil dit nou niet?

Even helemaal ontspannen

Met een wellness kado verwen je iemand echt met een kleine minivakantie. Je ontsnapt samen even van die dagelijkse routine en gaat heerlijk ontspannen. Hier maak je echt iedereen wel bij mee. De meeste wellness plaatsen beschikken over verschillende faciliteiten zoals sauna's, verfrissende baden en zelfs restaurants. Je komt hier heerlijk tot rust en geniet van de heerlijke massages, gezichtsmaskers, scrubs, aroma's en nog veel meer. Het fijne is ook dat je met een wellness kado helemaal zelf kan kiezen waar je heen gaat, wanneer je gaat, en voor welk bedrag.

Wellness cadeaubon

Wellness cadeaubonnen zijn helemaal te personaliseren. Je bepaalt zelf hoeveel geld je er aan uitgeeft. Ze kunnen variëren van 10 tot wel 150 euro. Hoe meer je betaalt, hoe meer je er voor krijgt natuurlijk. Bij een cadeau gaat het meestal niet eens om het bedrag. Voor weinig geld heb je al een een heerlijk dagje weg en het gaat immers toch om het idee!

Terug naar overzicht
Contact