Belevenis cadeau

Belevenis cadeau

Wil je iemand een écht uniek cadeau geven? Dan kun je kiezen voor een belevenis cadeau! Er zijn verschillende mogelijkheden op dit gebied. Zo kun je alvast een belevenis uitkiezen, en deze cadeau doen. Denk bijvoorbeeld aan brunchen in een grot, in een snelle auto rijden, zelf whiskey maken, een vliegtuig besturen of een indoor skydive! De mogelijkheden zijn eindeloos, dus er is zeker een activiteit te vinden die aansluit bij de persoonlijkheid en wensen van de ontvanger. Zo'n cadeau wordt absoluut gewaardeerd!

Belevenis bon

Kun je niet kiezen? Dan kun je er altijd voor kiezen om een belevenis bon cadeau te doen. Deze bon geeft de ontvanger de mogelijkheid om zelf een belevenis uit te kiezen, zodat hij of zij echt iets gaat doen wat hij/zij leuk vindt. Een dergelijke belevenis bon bestaat in verschillende categorieën. Je kunt kiezen voor een actieve belevenis bon, waar inderdaad zaken als blokarten en dergelijke in zitten. Je kunt echter ook gaan voor een eet-belevenis bon. Een diner op grote hoogte? Een high-tea op een boot? Allemaal leuke eet belevenissen die je ooit een keer gedaan moet hebben in je leven.

Wil je een belevenis uitkiezen, of ga je liever voor een belevenis bon zodat de ontvanger zelf kan kiezen? Klik onderstaand op de categorie naar keuze om het aanbod te zien.

Actieve belevenissen   |   Food & drinks belevenissen   |   Overnachting / reis belevenissen

Bongo.nl originele beleveniscadeaus

Terug naar overzicht
Contact