Jubileumkaarten

Jubileumkaarten

Een kaartje ontvangen is natuurlijk altijd fijn! Er zijn verschillende gelegenheden om een kaartje te sturen of te geven. Zo ook bij een jubileum. Is er iemand bijvoorbeeld al 20 jaar getrouwd? Bestaat een bedrijf al 10 jaar of werkt jouw collega al 10 jaar bij het bedrijf? Dan zijn dat allemaal redenen voor een feestje en dus ook voor een leuke kaart!

Een kaart kopen of maken

Een jubileum is erg bijzonder, want je maakt het in principe maar één keer mee. Om te laten weten dat je iemand waardeert om iets wat hij of zij een lange periode gedaan heeft of doet, is het leuk om iemand een kaart te sturen of te geven. Zo voelt hij/zich zich extra speciaal. Je kunt zelf kiezen op welke manier je een kaart stuurt of geeft. Je kunt een kaart kopen bij de winkel of er zelf een maken. Ben je niet zo creatief of houd je niet van knutselen? Dat is geen probleem, je kan ook makkelijk en snel online een eigen kaart maken. Zo ben je toch nog origineel en kun je de kaart wat persoonlijker maken.

Jubileumkaart maken via Digitale Groetjes

Via Digitale Groetjes geven we je de mogelijkheid om een unieke en persoonlijke kaart te maken. Maak jouw jubileumkaart extra persoonlijk door er bijvoorbeeld een leuke foto bij te voegen. Er zijn genoeg mogelijkheden bij Digitale Groetjes. Is je kaart helemaal klaar? Dan wordt deze zo snel mogelijk verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Wij weten zeker dat je er iemand erg blij mee gaat maken!

Terug naar overzicht
Contact