Kaartjes

Wanneer er iets te vieren valt is het leuk om een kaartje te sturen. Je kunt voor een kaartje naar de plaatselijke supermarkt gaan. De kaartjes zijn er alleen wel duur en je hebt niet veel keus. De kans dat de ontvanger twee keer dezelfde kaart krijgt is natuurlijk wel erg groot zo. Je kunt natuurlijk beter kiezen voor een unieke kaart. Via Digitale Groetjes kun je heel makkelijk een uniek kaartje sturen naar bijvoorbeeld je jarige nichtje.

Kaart versturen

Wanneer je een kaart gaat versturen online heb je vaak de keuze uit twee soorten kaarten: standaard en eigen ontwerp. Wil je graag een originele kaart versturen? Dan probeer zelf eens een kaartje te ontwerpen. Vaak kun je een eigen foto toevoegen en de tekst aanpassen. Een kaart versturen wordt zo nog leuker!

Online kaart versturen

Je kan op je gemak het hele assortiment kaarten bekijken en je hoeft je deur niet meer uit. Je hoeft niet meer naar verschillende winkels voor een leuke kaart. Je kent vast ook het probleem: geen postzegels in huis! Dat probleem is vanaf nu ook opgelost want je kaarten worden voorzien van een postzegel en bezorgd. Een online kaart versturen kun je combineren met een leuk cadeautje. Je kaart en cadeautje worden dan samengevoegd tot een pakket en aangeboden aan de ontvanger. Het is ook mogelijk om meerdere kaartjes in een keer te versturen. Dit kan bijvoorbeeld makkelijk zijn bij het sturen van kerstkaarten.

Via onze partner wordt een kaartje sturen nog makkelijker. Je kunt een kijkje nemen voor leuke kerstkaarten, verjaardagkaarten en beterschapskaarten.

Altijd 20% korting op je kaart!